KRÉMOVÁ INJEKTÁŽ ZDIVA
SVÉPOMOCÍ

Informace o zpracování osobních údajů

Vážená paní, vážený pane, 

 

v souladu s článkem 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES si Vás dovolujeme informovat, že o Vás zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a.

 

Kdo je správcem Vašich osobních údajů a jak jej můžete kontaktovat?

Správcem Vašich osobních údajů, tedy osobou, která rozhoduje o způsobu a účelu zpracování Vašich osobních údajů a tyto údaje zpracovává, je TRUMF sanace s. r. o. IČ: 24271268 Blatnická 14/3, Praha 5 Sobín 155 21 (dále jen „správce“). Správce můžete kontaktovat poštou na adrese sídla, osobně, prostřednictvím telefonu na čísle +420 603 589 130 nebo prostřednictvím e-mailu na adrese info@sanace-trumf.cz.

 

Za jakým účelem Vaše osobní údaje zpracováváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem

 

  • plnění na základě smlouvy nebo Vaší objednávky
  • zpracování Vašich dotazů při poskytování poradenských služeb.

 

Na základě čeho je správce oprávněn Vaše osobní údaje zpracovávat?

Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodu nezbytnosti pro plnění smlouvy, za účelem provedení nezbytných úkonů v zájmu řádného vyřízení Vaší objednávky, poradenství nebo výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a naší společností a za účelem realizace oprávněného zájmu správce k zasílání obchodních sdělení a informací o nabídce zboží a služeb naší společnosti.  

 

Je poskytnutí osobních údajů k těmto účelům zpracování zákonným nebo smluvním požadavkem?

Vámi poskytnuté osobní údaje jsou nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez jejich poskytnutí nemůže být vyřízena Vaše objednávka ani Váš dotaz.

 

Budou Vaše osobní údaje předávány jiným správcům?

Vámi poskytnuté osobní údaje jsou předávány subdodavatelům správce, pokud se podílejí na dodání zboží, služeb a realizaci plateb na základě smlouvy, pokud zajišťují služby provozování webových stránek, e-shopu a další služby s tím související.  

 

Budou Vaše osobní údaje předávány do zemí mimo Evropskou unii?

Vámi poskytnuté osobní údaje nebudou předávány do zemí mimo Evropskou unii.

 

Jak dlouho budou Vaše osobní údaje zpracovávány?

Vámi poskytnuté osobní údaje budou uchovávány po dobu 11 let od ukončení smluvního vztahu /poskytnutí služby nebo zboží ze strany naší společnosti, nebo až do odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pokud jsou Vaše osobní údaje zpracovávány na základě Vašeho souhlasu.

 

Jaká práva máte v souvislosti se zpracováním osobních údajů?

Kdykoli můžete požádat o poskytnutí kopie všech osobních údajů, které o Vás zpracováváme. Pokud zjistíte, že Vaše osobní údaje, které zpracováváme, nejsou správné, můžete požadovat jejich opravu nebo omezení jejich zpracování. Kdykoliv také můžete požádat o výmaz Vašich osobních údajů, které o Vás zpracováváme, nebo vznést námitku proti dalšímu zpracování. Pokud jste udělili souhlas se zpracováním osobních údajů, můžete tento souhlas odvolat písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce, uvedený výše.  Pokud nebudete s vyřízením Vaší žádosti nebo námitky spokojeni, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Máme zájem zpracovávat Vaše osobní údaje zákonně a řádně a nepoškozovat Vaše práva. Pokud máte pochybnosti, že se nám to daří, budeme rádi, když nás na to upozorníte.

 

TRUMF sanace s. r. o.


galerie

Pro zobrazení vybraného zboží klikněte na tlačítko "Zobrazit košík"

KOMPETNÍ SORTIMENT VŽDY SKLADEM – DORUČENÍ K VÁM DO DVOU DNŮ

pro-rychly-nakup

SPOČÍTEJTE SI SNADNO SPOTŘEBU INJEKTÁŽNÍHO KRÉMU VČETNĚ NAVRŽENÉHO BALENÍ PRO VÁŠ ROZSAH INJEKTÁŽE

kalkulacka spotreby kremu

SVISLÝ ŘEZ DOMU PRO POUŽITÍ NAŠICH PRODUKTŮ

schema pouziti produktu

VODOROVNÉ ŘEZY PRO BEZCHYBNÉ NAVRTANÍ OBVODOVÉHO ZDIVA

Ukázky obsluhy injektážních zařízení

Pokud si netroufáte na injektáž zdiva svépomocí

injektazni divize

UKÁZKA ÚČINNOSTI SYSTĚMU AQUASTOP CREAM V EXTRÉMNÍCH PODMÍNKÁCH

injektaz zdiva

Napsali o nás v časopise Moje bydlení

napsali o nas

Znalecký posudek k experimentu zídky

vyjadreni znalce

Akce

poskytovane akce

K DNEŠNÍMU DNI EVIDUJEME TENTO POČET VAŠICH OBJEDNÁVEK A TÍM SVÉPOMOCÍ SANOVANÝCH STAVEB

12.045 objednávek
z každé objednávky ukládáme 10 Kč
Na účet již bylo připsáno:
120.450 Kč
>>informace zde<<
Současný stav účtu je:
33.023 Kč

Užitný vzor – krémová injektáž

Užitný vzor – krémová injektáž

Připojte se na náš Facebook

Stavební výstava ForArch 2013

ForArch

Stavební výstava ForArch 2016

forarch2016

Spolehlivá firma 2015 – 2016

spolehlivá firma

Spolehlivá firma 2016 – 2017

spolehlivá firma

Spolehlivá firma 2017 – 2018

spolehliva firma