Nákup po telefonu
+420 606 187 916
Poradíme Vám
+420 731 565 565
ionicons-v5-e
Internetová poradna
otázky a odpovědi
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den rekonstruji starý dům izolace už není v dobrém vstavu a objevil jsem vaše stránky a moc se mi to zamlouvá v návodu je uváděno 10 cm nad podlahou. Při rekonstrukci jsem vyboural starý podlahy do hloubky 40 cm zduvodu podlahového topení. První vrstvu budu dělat sterk a káry síť s betonem 6cm..na to přijde izolace. Injektaz bych mohl použít nad první vrstvou betonu těch 10cm a nebo před betonem přímo do základu(základ je kameny na kterým jsou cihli a hned spatna izolace. Děkuji za rady. Popřípadě můžu zaslat foto. Děkuji kazda

  • Jan kazda stáří dotazu 4 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobry den,
chci se zeptat, jestli kombinace vašich produktů bude vhodná pro naše zdivo.
Jedná se smíšené velmi vlhké zdivo, tloušťka zdi je cca 60 cm.

  • Luděk Smyčka stáří dotazu 4 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,

začali sme s aplikáciou u vás zakúpeného krému aquastop, vyskytol sa však nečakaný problém. Spotrebovali sme o mnoho viac krému ako bolo plánované. Dom bol postavený v 70.tych rokoch minulého storočia z tehál podobných porothermu čiže z tehál, ktoré majú komory. Diery sme vŕtali priamo do spáry vo vzdialenosti 10cm s priemerom 14mm. Vrty sme uskutočnili všade nad úrovňou vnútornej podlahy a po celom obvode v spáre. Zatiaľ sme spotrebovali na 20 metrov 30 litrov krému. Chceme sa preto opýtať čo by ste odporúčali. Obávame sa, že krém nebude účinný lebo stečie pod úroveň vnútornej podlahy. Hlavným problémom je teda príliš veľká spotreba krému a chceme sa opýtať ako by sa to mohlo vyriešiť. Chýba nám ešte zaplniť 440 otvorov,čo sme vypočítali na cca 80 litrov krému.

 

Za odpoveď vopred ďakujem.

 

  • Trumf Sanace stáří dotazu 4 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Vážený pane,
zakoupil jsem krém pro zakoupenou zděnou chatu. Při vrtání jsem zjistil, že část zdiva je ze škvárobetonových tvárnic – tedy s vnitřní dutinou. Horizontální spára je buď vysoko (15 cm), nebo pod úrovní podlahy. Prosím proto rovněž o radu, jak lze situaci řešit (2 stěny s mezerou).
Děkuji, s pozdravem Jan Kabát

  • Trumf Sanace stáří dotazu 4 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den, v rekonstruovaném starém rodinném domku se nepodařilo při podřezávání základů a vkládání izolace odizolovat malou část zdiva. Samozřejmě že se to nyní projevuje vlhkostí , která stoupá vzhůru a ničí omítku. Jedná se o dvě malé místnosti , jejich spojovací zděnou příčku a část nosné zdi. Vše zděné na cihlu. V součtu na metry je to asi 5m plus část rohové podlahy. Myslíte si , že použití injektáže by pomohlo problém vyřešit? Bylo by nutné n navrtat obě místnosti kolem dokola nebo stačí vždy jen po vlhký úsek? A pokud voda vzlíná i částečně od betonevé podlahy/ jedná se o rohový kout o cca 1m2 lze i toto nějak vyřešit? Možnost vybourání kompletně jak zdiva , tak podlahy ale bohužel nepřipadá v úvahu. Děkuji za odpověď a případnou radu. D. Fohler

  • Don Fohler stáří dotazu 4 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
mám v plánu aplikovat chemickou injektáž u domu. Je nepodsklepený, základy pálená cihla, zbytek kotovice.
Kam přesně aplikovat gel. Mezi tyto dvě vrstvy nebo o řadu výše.

  • Michaela Koubková stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Vaše dodávané vrtáky jsou dvoubřité nebo čtyřbřité a jaká je jejich kvalita (výrobce). Děkuji za odpověď. K.

  • Kirchner Stanislav stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den!

Jaký máte názor na vyrovnání opukového zdiva cementovou a bitumenovou stěrkou, následně zaklopením růžového polystyrenu a obestavbou z 5cm tvarovek lepených vzhůru, pod nimi drenáž a před obestavbou drenáž v kupě štěrku a zasypáním zeminou?
Vše bez injektáže?

Mohlo by to fungovat?
Vnitřní prostory vykutány, podél obvodu drenáž do komínků, zasypáno sklopěnovým granulátem a zabetonováno…Beton pomazán tekutou lepenkou přes okraje zdiva (a 10cm vykutané opuky) a ještě dalších 15cm vzhůru..
Nopovka veku se nezdařila zastavit vlhkost..

Děkujeme za případná infa..

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
Koupili jsme sto let starý dům. Kde je jeden roh vlhký, provedli jsme iglu větranou podlahu, ale pri dalších pracech jsme zjistili že zdivo není 50cm cihla, ale 20cm cihla pak 15cm kamení a prach(asi sut) a pak 15cm cihla. Lze použít a jak váš krém děkuji Michal

  • Michal stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den, prosím o radu.

Při vrtání děr pro sanaci při tloušťce zdi 25cm.
Při vrtání v 20cm jsem v prázdnu,stavba zdi dle mého na ležatou cihlo postavena cihla na stojku. Abych uzavřel díru, vystříkal bych díru pěnou a pak znovu vyvrtal díru na požadovaných 21cm.

Jaké navrhujete řešení

  • Vladislav stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Podlaha sa nachádza cca500mm pod terénom. Ako rozmiestniť vrty z vnútornej strany MURIVA. Logicky mi vychádza celo plošné vŕtanie. Aký je potom raster vrtov.
. Ďakujem

  • Július Majling stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,

Prošel jsem celou poradu, ale stejně bych se rád zeptal na můj konkrétní případ pro vyjasnění detailů. Chystám se sanova zeď, která je z vnější strany žulová a z vnitřní cihlová (40 versus 20cm). Podlahy jsou betonové a prý je v nich i izolace (Asi to je pravda, neb vlhké nejsou).
Na přiloženém obrázku je nákres úrovní i s mým odhadem, kde vést vrty. Mám k tomu však pár dotazů:
1) Žulové kvádry jsou pravděpodobně pouze vysypány hlínou (nebo perkem), takže se výplň spár dost výrazně drolí. Pochybuju, že je v celé hloubce spáry nějaká homogenní vrstva. Otázka zní, jestli by nebylo vhodné před penetrací napustit spáry nějakou maltou, znovu vyvrtat a injektovat (pokud má vůbec smysl injektovat). Obávám se, že materiál ve spáře se bude při vrtání celkem dost drolit.
2) Pokud vyškrábu spáry z vnější strany, dostanu se leckde až deset centimetrů hluboko mezi kameny. Nebylo by lepší spráry i celou kamenou zeď nejprve omítnout?
3) Jak hluboko se dostane krém směrem dolu? Nejbližšší vhodná spára je o cihlu nad podlahou. Bylo by fajn, kdyby sanační vrstva sahala až pod podlahu a napojila se tak na předpokládanou izolaci v ní. Nestálo by za to vyvrtat otvory co nejníže (co vrtačka dovolí (cca 3-4cm) byť by to bylo do cihly?
4) S tou kamenou částí mě napadlo, jestli by nebylo lepší a jednodušší nainjektovat vertikální spáry mezi kvádry (žula přece jen příliš nesaje).

Předem děkuji za váš čas a odpověď

Náčrt: https://www.dropbox.com/s/x442nse14zggmwz/2019-09-22_14-24-52.jpg?dl=0

  • Marek Hudec stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
mohu použít AquaSan Porosity i na podlahu do sklepa?  Snižoval jsem ve sklepě podlahu a předchozí betonová podlaha (velmi tenká vrstva betonu) držela hodně vlhosti pod barákem, takže něco málo šlo i do zdí. Raději bych kdyby to vyschlo.
Nyní když jsem odstranil hlavní zdroje vody (netěsné staré odpadní trubky, výtok z rýny hned vedle baráku, neustále kapající čerpadlo) a mám ve sklepě jen hlínu to pěkně prosychá až si říkám aby to neproschlo moc a neklesly zdi. Ze strany kde je sklep nejhlubší jsem nově položil nopovku.
Přesto bych raději něco co to úplně neuzavře. 100 let staré špinavé omítky (stejně starý barák) jsem omlátil na cihlu a chystám se použít AquaSan Porosity na spodní polovinu zdí.
Vrtat každých 10 cm díru do všech zdí se mi moc nechce, navíc některé zdi jsou společné se soudem a tomu by se to předpokládám nelíbilo.
Nelíbilo se mu už i to oklepávání.
Sklep je jen z poloviny pod zemí z druhé  jižní jen z 1/3 a velké okno.
V létě je v něm  až 23 stupňů (teplá Břeclav) vlhkost 70-80% – první rok
– ještě to schne. Nyní kdy se opět ochlazuje je tam vlhkost 55-80% podle počasí venku. Není problém půl roku hodně větrat, vlhkost se nesráží.
Nyní je tam nejchladněji v zimě tak 11 stupňů. Předpokládám, že výměnou jednoduchých oken a plechových garážových dveří bych to mohl zvýšit tak
15 i když nějaké malé větrání nechám. Jde mi o to aby věci co tam dám nerezavěly a nesmrděly.
s pozdravem Petr Sou….

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Mám provedenou chemickou injektáž, můžu na ní položit stojatou ipu nebo je lepší nopová folie, podlaha obytné části je níž než terén ve dvoře , proto to vlhlo, můžete mi prosím poradit jestli do výkopu mám dát drť nebo jenom vrátit vykopanou zeminu.Děkuji Kubačák

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
4k zobrazení

po shlédnutí videí a pročtení různých článků jsem z Vašeho způsobu izolace zdiva nadšený, hlavně z toho, že si ji jsem schopen provést sám. Než si AquaStop Cream objednám, prosím ještě o názor odborníka, jak to v mé situaci nejlépe provést.

Potřebuji izolovat pokoj od vlhkosti od spodu- sklepa, který je takřka stále vlhký, což ničemu nevadí a nemá smysl s tím nějak bojovat, protože bydlíme u řeky a i spodní voda není hluboko. Co ale vadí, je lehká přítomnost plísní v pokoji, zejména v zimních měsících. Od projektanta mám navrhnutou výšku nejméně 80mm polystyrenu, který položíme na odebraný násep stávající podlahy. Děkuji předem za Váš názor, jakou izolaci byste zvolil pod polystyren a jak ji propojit s izolací zdiva, aby vlhkost nevzlínala škvírou mezi polystyrenem a zdí? Lepenku nalepenou i na zeď? V této výšce bohužel vychází kamenný základ. Nebo nebude vadit, když touto škvírou bude podlaha trochu”dýchat”.
S tím souvisí i to, že nevím, v jaké výšce zdivo ideálně navrtávat. Schematický obrázek k situaci přikládám.
Zvenku příjde po izolaci zdiva nalepit polystyren. Případné informace rád dodám.

S pozdravem a přáním zdaru!

Veverka

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Dobrý den pane Schwarzi,
dovolte mi navázat na naší dřívější komunikaci – nechal jsem provést odvlhčení zdiva viz. fotky v příloze. Všechno zafungovalo a clona se povedla, vlhkost nepostupuje dále nahoru.

Chtěl bych se poradit:
v poslední příloze posílám schéma jaká pravděpodobná skladba podlahy.
z fotek je patrno, že cca 10cm pod úrovní clony směrem dolů začíná vlhkost (což je v podstatě logické), která asi přichází od spodku.
na fotkách je vidět sejmutý heraklit – když bych teďka nechal prostor po heraklitu vyplnit omítkou, která by se napojila na spodek (který je vlhký), tak pravděpodobně bude nová doplněná omítka vlhnout od spodku

Když bych ještě provedl dodatečné vrty s Aquastop cream směrem svisle dolu, případně šikmo do stěny, aby se ještě rozšířila izolační clona – je to rozumné ? + druhá otázka, kdyby vrt šel do izolace (která asi je i někde poškozená), spojí se AquaStop cream i s touto izolací ?

doc00216020190904153839

Předem díky za konzultaci – stačí i po telefonu. Díky.

S pozdravem
Petr Gotvald

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý deň,
mám problém s vlhkými múrmi na chalupe.
Moja chalupa má však mury v nepálených hlinených tehál o hrúbke 550 cm.
Ktorý váš produkt je najvhodnejší pre moju chalupu?
Ďakujem  za ochotu.
S pozdravom
J.Pron…

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,když budu prolívat vyvrtané otvory pro injektáž za jak dlouho se má krém aplikovat?Mám podlahu vykopanou až na hlínu,dočetl jsem se,že by se otvory měli vyvrtat co nejblíže k podkladnímu betonu,ale mě tam vycházejí pískovcové štuky pak je cihla pak stará lepenka a cihla.Původně jsem chtěl vrtat až o cihlu víš než je stará izolace ve spáře.To by bylo asi 5 cm nad finální podlahou jak uvádíte při injektáži když se s podlahou nic nedělá.Přímo do pískovců se mi vrtat nechce,Je to starý barák,nad pískovec by to šlo,ale není všude rovina někde jsou vyšší.Musel bych odskakovat jestli je to vůbec možné.Pak by přicházela na řadu spára s izolací,ale nevím jestli je v hodné dávat krém do spáry s lepenkou.Děkuji za odpověď.

  • Dostrašil stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Dobrý večer,
Chtěl bych vás požádat o radu jaký váš produkt použít k odizolavání zadní zdi v řadové garáži která je postavená vy svahu?
V zadním rohu uvnitř garáže mi při dešti prosakuje voda do garáže,pokud neprší zeď je i tak dost vlhká ve spodní části a to víceméně v celé šířce garáže.
Zadní část garáže je totiž umístěna ve svahu a výška hrany venkovní země z pohledu garáže je asi tak 1,2 metru od podlahy v garáži. Za garáži je betonové koryto táhnoucí se po celé délce cca.18 řadových garáží. Zadní stěnu mám zvenku od tohoto koryta nahoru odizolovanou,ale počítám s tím že bude při dešti někde prosazovat to koryto.Pod úrovni tohoto betonoveho koryta na odtok dešťové vody asi už žádná izolace nebude. Bohužel je zatím asi neraálné se dohodnout se všemi vlastníky dohodnout a nechat zadní svah odbagrovat a nechat udélat opěrkou zeď aby zadní stěny byli až k základům volné.
Proto bych rád věděl zda je možné nějaký váš produkt použít na odizolování jen s možností aplikace pouze zvnitřku garáže.
Předem moc děkuji za vaši odpověď

  • Jiří Lichovník stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Rekonstruovaný dům, polovina domu (stáří asi 150 let, kámen, šířka zdí 80 cm) opadává venkovní omítka (nejprve se odfoukne) od země do úrovně oken. Již dvakrát opravováno, ale bez úspěchu. Uvnitř místnosti vcelku suché, jen v rohu místnosti nesmí být nábytek, jinak za ním vlhne zeď – vytváří se plíseň. Při rekonstrukci byly odstraněny staré podlahy do hloubky 50 cm, nové podlahy s odvětráním husím krkem (10cm) položeným podél zdi, izolace, beton. Dům stojí na vyvýšeném místě v louce, při kopání v okolí narážíme na skálu. Druhá polovina domu přistavěná z cihel asi před 80 lety téměř bez problémů. Který z Vašich produktů by bylo vhodné aplikovat? Děkuji za odpověď.

  • Radim stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 3 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Dobrý den uvažuji si přídi váš produkt mám vlhké zdivo šíře zdiva je 50cm kolik množství produktu mi doporučjete n 1m běžných dekuji za odpověď

  • Jan Kiss stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den pane Schwarz,

při hledání řešení problému s vlhkým zdivem jsem narazil na Vaši reklamu. A upřímně musím říct, že těžko se mi věří, že by to bylo tak snadné a efektivní. Nicméně vážně přemýšlím, že bych to zkusil, protože nemám co ztratit. Další varianta je podřezání zdiva, což se mi moc nechce.
Proto bych Vás chtěl požádat, zda byste mi na základě popisu mého problému doporučil vhodný materiál a množství, případně rady, tak aby aplikace byla co nejefektivnější.
Potřebuji provést hydroizolaci cihlové stěny o délce 6 m, šířka stěny je 30 cm. Cihly jsou položeny bez jakékoliv izolace pravděpodobně v betonovém nebo maltovém lóži přímo na žulové kamenné bloky. Až po 6 řadách je provedena hydroizolace – těžko říct, jestli původní, nebo předchozí majitel podřezal stěnu. Nad touto izolací jsou již cihly suché. Nicméně já bych potřeboval kvůli zateplení provést hydroizolaci i těch spodních cihel. Nevím, zda provést vrty přímo mezi cihlu a kamenné bloky – spoj je velmi pevný a malta/beton se nedrolí. Naproti tomu o řadu výš už je malta měkčí a vydrolenější.

Mockrát děkuji za Vaši radu a výčet potřebného materiálu.

S pozdravem

Pavel Sa…

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den pane Schwarzi,
uvažuji o využití systému Aqua Stop Cream ve starším rodinném domě.
Po prostudování informací na Vašem webu jsem nenašel odpovědi na následující otázky:
1. Nabízíte možnost zapůjčení vybavení pro aplikaci (pumpa atd.). Nikde jsem ale nenašel podmínky zapůjčení (půjčovné, kauce,…). Můžete mi prosím poslat podrobnosti?
2. Ani v bezpečnostním listu jsem nenašel odpověď na otázku pro mě naprosto zásadní: za jak dlouho po aplikaci (z vnitřní strany zdi) je možné v dané místnosti bezpečně spát?

Děkuji předem za odpovědi.

Pavel Štěp…..

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den chci se zeptat mám zrekonstruovany starý barák omítky vše hotové a zjistil sem.ze zedníci mě neudělali podriznuti baráku jak měli jde teď udělat tu injektaz když mám komplet barák hotovej??neudela to nic s omitkama že vnitr děkuji za odpověď

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý.Jedna firma mi robila injektáž vaším krémom asi pred 5 rokmi.Chcem sa opýtať že či ùčinok injektáži nevyprchal nakoľko dieri doteraz neboli uzavreté lebo sa ešte nerobili omietky kôli riadnemu vysušeniu domu..Injektáž sa robila zvnútra. Ďakujem za skorú odpoveď.

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den. Zakoupil jsem si Váš krém který mi došel v pořádku. Chystám se ho aplikovat a mám ještě jeden dotaz na který jsem nenašel odpověď ve vaší poradně. Mám zeď 300mm z ytongu. Na něm je zateplená fasáda z polystyrenu 120mm.
Mohu vrtat díry z vnější strany přes omítku a polystyren (abych ho nemusel odstraňovat). Navrtal bych tedy díry s hloubkou 390mm ze strany polystyrenu, následně aplikoval krém a pak uzavřel díry.
Děkuji za odpověď

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den potřeboval bych poradit jak postupovat při injektáži ve sklepě .Jedná se mi o to v jaké výšce začít jestli mohu hned kousek nad podlahou sklepa nebo až nad úrovní venkovního terénu a jak je to u příček injektovat jen v rozích kde je napojená s obvodovou zdí nebo po celé délce příčky.

Zde odkaz na hrubý nákres.

https://ibb.co/bm1zDnY
https://ibb.co/NLCnwhw

  • Pavel Zvikl stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,

mám v obýváku zeď, kterou bych chtěl injektovat. Po odstranění omítky jsem zjistil, že předchozí majitel zeď injektoval neznámým přípravkem, před cca. 9 lety. Vrty jsou v cihle těsně nad spárou šikmo dolů. Má smysl zeď znovu injektovat? (Původní injektáž asi moc nepomohla). Lze dělat vrty do spáry mezi ty původní? Nebude váš výrobek nějak reagovat s původní chemií?

  • Lukáš stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na možnosť injektáže vaším AquaStop Creamom pre oporný stĺp z plnej tehly o rozmere 75cm x 75cm. Moja otázka znie, či je možné aj takýto hrubý stĺp izolovať týmto vašim prípravkom a tiež či je možné injektáž robiť z obidvoch protiľahlých strán (kvôli jednoduchšiemu vyvŕtaniu otvorov – kratšie otvory vyvŕtané oproti sebe) alebo sa to musí vŕtať len z jednej strany a až do hĺbky 70 cm. Prípadne ako by to bolo, keby sa vŕtalo zo všetkých 4 strán (možno lepšia izolácia proti vzlínajúcej vlhkosti). Prosím o radu. Ďakujem vopred za odpoveď.

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den, máme cca 100 let starý dům a jednu celkem dost vlhkhou místnost. Není vlhká po celém obvodě, ale jen na jedné straně, kde jsou ruzne silne zdi.Problém je, že je tato místnost pod úrovní terénu 50 cm. Obouchali jsme omítky a nechali rok schnout, ale výsledek žádný. Budeme bourat i stávající betonovou podlahu, neboť byla špatně udělaná izolace. Chceme se zeptat, zda má význam použít jiz nyní, když z venku domů není žádná izolace. Děkuji

  • Tereza Gajerová stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

dobrý den
chtěl bych se zeptat chtěl bych koupit váš krém je lepší přijet na pobočku nebo na eshopu?
a dále jsem se chtěl zeptat: mám vybranou podlahu pod základy kde se provede drenáž a bude se dělat nová skladba podlahy s podlahovým topením. Mám udělat vrty ve výšce podkladového betonu z izolací a nebo až ve výšce čisté podlahy/dlažba/
děkuji moc

  • Vladimír Carvan stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
3k zobrazení

Dobrý den, je pravda ze navrtáním děr se sniží statika baráku?

Děkuji za odpověď

  • Jindřich stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
rád bych se zeptal za jak dlouho po injektáži je možné zapravit zeď na hotovo .
Předem Vám děkuji a přeji pěkný den.
S pozdravem T.Pojezný

  • Tomáš stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,

Prosím vás o radu chtěl bych si u vás objednat AquaStop Cream ale nikde jsem nevyčetl zda je to vhodné i na Ytong a po případně zda se vrtá také ve spárách?

Děkuji a přeji pěkný den

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den zakoupil jsem váš aquastop cream a chtěl bych se zeptat v jaké výšce by jste mi doporučili udělat vrtání když vnitřní podlahu mám na červené čáře viz foto v příloze
děkuju moc Lemf
injektaz do spary

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
uvažuji nad koupí Vašeho přípravku Aqua Stop Cream a v souvislosti s tím bych se chtěl zeptat, jak mám provést vrty. Upřesním: v rodinném domě (nemá izolaci) provádím rekonstrukci, odsekal jsem staré zdivo v chodbě a dále v obytné místnosti. Jenže podlaha chodby je cca o 10 cm nižší než podlahy v obytné části (podlahu chodby plánuji v budoucnu celou vysekat, udělat novou izolaci a zalít znovu betonem již do úrovní podlah s obytnou částí). A můj dotaz zní, mám začít vrtat 10 cm nad úrovní podlahy v obytné části, nebo 10 cm nad úrovní podlahy chodby, pak by ale byly v budoucnu vrty zality novým betonem. Jaký máte na tuto věc názor? Děkuji.

  • Lukáš Kratochvíl stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den!
Chci izolovat stěny rekonstruovaného dvojdomku AquaStop Creamem. Izolace se týka i cca 10 metrové stěny, která je i stěnou souseda. Tato stěna je jen 300 mm silná. Když jsem vrtal některé příčky v domě zjistil jsem, že malta je za 80 let vyžilá a při některých vrtech i když jsem dodržoval vrtání o 40 mm kratší, zbylá malta z druhé strany vypadla. A teď dotaz: když budu k sousedovi vrtat třeba jen 200 mm, bude izolační krém účinkovat a nebude docházet k mostům, které vlhkost přenesou přes “souseda” ke mně?
Děkuji za odpověď. Zdeněk Hadrovský

  • Zdeněk Hadrovský stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 4 roky dní
0 votes
2k zobrazení

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na využití vašeho přípravku Aqua Stop Cream v popsaném případě.
V jedné místnosti mám evidentně vlhký roh a proto jsem otloukl zeď až na cihly. Když bych použil zmiňovaný přípravek dle vašeho návodu, navrtal zeď, vyplnil gelem a utěsnil zátkou. Mohu pak ihned otlučenou zeď dohodit do požadované roviny a dát na ní vrchní štuk?

Děkuji
S pozdravem
Chrbolka Jiří

  • Trumf Sanace stáří dotazu 5 roky dní
  • poslední aktivní 5 roky dní
Zobrazuji 38 záznamů

Hledáte téma, která Vás zajímá? Vyberte slovní výraz, který je k Vašemu dotazu nejbližší.

Veškeré údaje, zejména texty a fotografie uvedené na těchto webových stránkách jsou výtvorem a vlastnictvím společnosti TRUMF sanace s.r.o., představují její know-how a jako takové požívají ochrany rovněž podle autorských předpisů upravujících duševní vlastnictví.

KONTAKT - PROVOZOVNA

Dvorská 1163/2, Praha – západ
252 19 Rudná u Prahy

+420 235 312 000
+420 606 187 916

KONTAKT - SÍDLO

Blatnická 14/3,
Praha 5
IČO: 24271268
DIČ: CZ24271268